Main top slide 2
Main top slide 1

Beneficii

Interacțiunea perfectă a produsului, a brandului, a sistemului si a echipei caracterizează sistemul de franciză Subway® și îl face să fie decizia potrivită pentru succesul dvs. Chiar și un sandwich are cel mai bun gust atunci când toate ingredientele se armonizează unul cu celălalt.
Produs

Sandwichurile noastre sunt la fel de personalizate precum apetitul clienților noștri: mari, mici, picante sau cu conținut redus de grăsimi. Posibilitățile sunt fără limite. Atuul nostru este un echilibru între accesibilitate, un mod proaspăt de nutriție și indulgență. Acest lucru garantează că sandwich-urile noastre sunt perfecte pentru orice ocazie, indiferent dacă vă aflați la drum, la o întâlnire cu prietenii sau împreună cu familia.

Brand

În clasamentul internațional, brandul Subway® se clasează regulat printre cele mai populare, bine cunoscute și favorite branduri din acest domeniu.* Acesta este un profil bun din care francizații noștri au și ei de câștigat. Sigla Subway®, compusă din șase litere reprezintă un sandwich proaspăt, de calitate superioară. Franciza Subway®este franciza numărul unu de restaurante cu servire rapidă (QSR) la nivel mondial în funcție de numărul total de restaurante, informatie din Ianuarie 2019.

Subway Sandwich
Subway Sandwich

Sistem

 

Ca un francizat Subway®, veți experimenta avantajele unui sistem bine dovedit, care funcționează de mulți ani. Procesele dovedite și simple vă facilitează pasul către operarea unui restaurant.

  • este clar și ușor de învățat și, în același timp, creează cel mai personal proces de comandă în lume
  • oferă posibilități flexibile de locație, deoarece poate fi dezvoltat și într-un spațiu mic
  • necesită doar câteva echipamente și, prin urmare, poate fi implementat cu o investiție moderată.

Echipă

Francizatii sunt independenti. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa faca totul singuri – sau chiar singuri. O echipa puternica sprijina fiecare partener. Aceasta include …

  • Contact initial daca sunteti interesat de sistemul de franciza
  • Asocierea prin procesul de aplicare
  • Formarea sau perfectionarea in calitate de francizat
  • Dezvoltarea in comun a imbunatatirilor in restaurant

Cere informatii acum